Deniz Işın kimdir?

Deniz Işın kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Deniz Işın sevgilisi? Deniz Işın oynadığı diziler? Deniz Işın Gratis, Scorp ve dizi filmleri.

PAYLAŞ
Deniz Işın kimdir?
  • 0
  • 5096
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Deniz Işın nereli? Kaç yaşında?

Deniz Işın kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu? Deniz Işın sevgilisi? Deniz Işın oynadığı diziler? Deniz Işın Gratis, Scorp ve dizi filmleri ile hayatı hakkında bilgiler araştırılıyor. Deniz Işın hakkında merak edilenler, hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Deniz Işın hayatı ve biyografisi

Türk video fenomeni ve aynı zamanda dizi oyuncusu Deniz Işın Kimdir? Scorp videoları ilgi bir anda fenomen olan kitlesi tarafından büyük bir beğeni toplayan Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın aslen nereli? Hangi burç? Sosyal medya fenomenliğinden reklam dünyasına ve oradan dizi film sektörüne doğru uzanan kariyer öyküsü ile tanınmaktadır.

Türk dizi oyuncusu, video fenomeni, ve reklam oyuncusu Deniz Işın 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Scorp ve Instagram  üzerinden yayınladığı video içerikleri ile bir anda büyük bir hedef kitlesine sahip oldu. Üniversite hayatına Ege Üniversitesi Kimya bölümünde başladı ve bu alandan mezun oldu. Günümüzde eğitimini yüksek lisans yaparak tamamladı. Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarda daha çok taklitler yapan oyuncu Deniz Işın bu yetenekleri ile kısa bir süre sonra reklam dünyasının ve ünlü yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Deniz Işın Gratis reklamlarında rol alarak medya hayatına profesyonel olarak adım atmıştır. Daha sonra dünya markası olan Coca Cola reklamlarında boy göstermeye başladı. Deniz Işın’ın bu üstün başarıları ona 2019 yılında dizi filmlerinin kapısını da aralamış oldu. 2019 yılında ilk defa dizi oyunculuğu için “Her Yerde Sen” dizi filminde rol almaya başladı. 2020 yılında “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde rol aldı. Günümüzde dizi ve reklam film projelerini sürdüren Deniz Işın yaşamına İstanbul’da devam etmektendir.

Deniz Işın boyu 1.69 cm kilosu 54 kg, burcu Boğa. Deniz Işın sevgilisi hakkında sosyal medya da ya da magazin gündemine düşen bir haber yoktur.

Deniz Işın reklam filmleri

Deniz Işın’ın rol aldığı reklam filmleri aşağıda güncel olarak sıralanmıştır.

  • Coca Cola
  • Gratis

Deniz Işın dizileri

Deniz Işın oynadığı diziler rol aldığı diğer film projeleri aşağıda güncel olarak listelenmiştir.

  • 2021 – Masumiyet
  • 2020 İyi Günde Kötü Günde
  • 2019 Her Yerde Sen

Deniz Işın fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!