Kadıköy Cuma pazarı nerede? Nasıl gidilir, yol tarifi 2024?

Kadıköy Cuma pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir?

PAYLAŞ
Kadıköy Cuma pazarı nerede? Nasıl gidilir, yol tarifi 2024?
  • 0
  • 6871
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

Kadıköy Cuma pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir? İstanbul’da sosyete pazarı olarak da bilinen Kadıköy Cuma pazarı kurulduğu ilk yıl yani 2008 yılından beri hem İstanbullulara hem de İstanbul dışarıdan gelen ziyaretçileri ile adeta dolup taşmaktadır. Kadıköy Cuma pazarına bir giden bir daha asla vazgeçemiyor. Ne arasanız var ve üstelik fiyatlar çok çok ucuz. İşte bu yüzden Kadıköy Cuma pazarı sosyeteyi ve fakiri aynı tezgahta buluşturan tarihi pazar olarak adlandırılmaktadır. İstanbul’un en eski ve büyük pazarlarından olan Kadıköy Kent Pazarı olarak da hafızalarda yer alan Kadıköy Cuma Pazarı İstanbul’un en cazip bitpazarı olma özelliğine de sahiptir.

Kadıköy Cuma pazarını cazip kılan ucuzluğu, üstün kalitesi ve bol çeşit seçenekleri. Hafta içi Salı ve Cuma günleri kurulmaktadır. Sosyete pazarı olmasının nedeni ise son model lüks araçlarla, jeeplerle ünlülerin de rağbet ettiği alışveriş merkezi olması. Kadıköy Cuma pazarını gezerken her an ünlü bir kişiyle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kadıköy Cuma Pazarı için İstanbul Avrupa yakası ve İstanbul Anadolu yakasından tüm toplu taşım araçları ile ulaşım mümkündür. Metro, Metrobüs, Tren, Marmaray, Otobüs, Dolmuş, Minibüs ve taksi ile ulaşım mümkündür.

Kadıköy Cuma Pazarı nerede kuruluyor 2024?

Kadıköy Cuma Pazarı nerede kuruluyor? Kadıköy Cuma Pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarı İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy’de kurulan Halk pazarlarındandır. İlk zamanlarda Hasanpaşa’da kurulan Kadıköy Cuma Pazarı günümüzde, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Dumlupanır D100 karayolu üzerinde yer almaktadır. Kadıköy Cuma Pazarı aynı hafta içinde Kadıköy Salı Pazarı olarak da vatandaşlarımıza ev sahipliği yapmaktadır.

Kadıköy Cuma Pazarı açık mı?

Kadıköy Cuma Pazarı 2008 yılından beri açık olup, günümüzde halk pazarı olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

Kadıköy kumaş pazarı hangi gün?

Kadıköy kumaş pazarı hangi gün diye merak edenler için birbirinden rengareng kumaş çeşitlerini en uygun fiyata bulabileceğiniz Kadıköy kumaş pazarı Cuma günü kumaş severlerine ev sahipliği yapıyor.

Kadıköy Cuma Pazarı kaçta açılıyor?

Kadıköy Cuma Pazarı ne zaman açılıyor? Kadıköy Cuma Pazarı sabahın ilk ışıkları ile birlikte sabah 05.00’da açılmaktadır. Hatta 30 yılı aşkındır aynı semt pazarında yerini alan esnaf pazar tezgah kurulumlarına 04.00’da başlamaktadır. Alışveriş yapmak isteyen kişilerin her şeyin en ucuzuna ve en kalitelisine ulaşması için sabahın ilk saatlerinde pazarda olması gerekmektedir.

Kadıköy Cuma pazarı neler var?

Kadıköy Cuma pazarı neler var ve neler cezbediyor diye düşünenler için hafta içi Salı ve Cuma günleri kurulan lüks semt pazarında Salı günleri, meyve ve sebze ağırlıklı ürünler satışa sunulmaktadır. İstanbul halkının en rağbet gösterdiği gün kuşkusuz Cuma günüdür.

Cuma günü semt pazarına gelenler erkek-kadın her nevi giyim, kot, tişört, gömlek, tayt, etek, iç giyim, çorap, çocuk giyim, şapka, ayakkabı, terlik, çanta, mont, kürk, deri mont, deri giyim, gelinlik, abiye, ceket, eşarp, yazma, tesettür, ferace, tunik, toka, kumaş, perde, halı, kilim, nevresim, yastık, yorgan, kitap, cep telefonu, bilgisayar, tarihi antika klasik eşyalar, biblolar, hediyelik eşya, poselen tabak, bardak, kemer, takı, orijinal kozmetik ürünler, parfüm, simit, poğaça, ekmek, gözleme,  organik ürünler, peynir, zeytin, salça, tahin, pekmez, yumurta, turşu, baharat, kuruyemiş, çikolata, pasta, çay, şeker, kahve ve daha pek çok ünlü markaların ürünlerini Kadıköy Cuma pazarında bulabilirsiniz. Ürün çeşitliliği bol olan halk pazarı İstanbul’un diğer pazarlarına göre farklı bir konsepttedir.

Kadıköy Cuma Pazarı nasıl gidilir?

Kadıköy Kapalı Cuma pazarı nasıl gidilir? Kadıköy sosyete pazarına nasıl gidilir? Kadıköy Cuma Pazarına nasıl giderim?

Kadıköy Cuma Pazarına İstanbul Avrupa yakasından ve Anadolu yakasından ulaşım mümkündür. Elbette Avrupa yakasından gelecekler için Cuma pazarı biraz uzak kalabilir. Metro, Metrobüs, Tren, Marmaray, Otobüs, Dolmuş, Minibüs ve taksi ile ulaşım mümkündür. Aşağıda yer alan ulaşım seçenekleri ile Kadıköy Cuma Pazarına ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Cuma Pazarı Marmaray hangi durak?

Kadıköy Cuma Pazarı Marmaray ile ulaşım mümkündür. Marmaray ile Göztepe İstasyonunda inerek Kadıköy Cuma Pazarına ulaşabilirsiniz. Ataköy- Pendik ve Marmaray Halkalı – Gebze hattı ile pazara gidebilirsiniz.

Kadıköy Cuma pazarına giden Otobüsler?

Cuma pazarına hangi Otobüs gidiyor? Kadıköy pazarı için hangi durakta inilir? Kadıköy Cuma Pazarı hangi durakta?

Kadıköy Cuma Pazarına İETT Otobüsleri, Metro, Tren, Marmaray, Minibüs ve Dolmuş ile ulaşım sağlamak mümkündür.

Kadıköy Cuma pazarına giden 15BK, 16A, 16F, 16U, 20E, 251, 252. otobüsler Kadıköy Cuma Pazarı yakınından geçmektedir.

Metrobüs ile Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir?

Metrobüs ile Kadıköy Cuma pazarına gitmek isteyenler Uzunçayır durağında inmeleri gerekmektedir.

Kadıköy Cuma pazarına giden minibüsler?

Kadıköy meydanından Fikirtepe yönüne doğru giden mavi şapkalı minibüslerle Kadıköy Cuma pazarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Metro ile Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir?

Metro ile Kadıköy Cuma pazarına Kadıköy – Tavşantepe – Metro – M4 ile Göztepe durağında inerek ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Cuma Pazarı nereye taşındı?

Kadıköy Cuma Pazarı eskiden Eskiden Hasanpaşa’da kurulmaktaydı. Günümüzde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Dumlupanır D100 karayolu üzerindedir.

Kadıköy Cuma Pazarı nasıl gidilir harita bilgisi

Kadıköy Cuma Pazarı nasıl gidilir harita bilgisi aşağıda yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!