Meltem Acet kimdir?

Habertürk TV spikeri ve “Manşet” programı sunucusu kim? Meltem Acet kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Meltem Acet kiminle evli? Eşi kimdir? Doğum tarihi kaç? Kim kimdir bölümümüzde ünlü spiker Meltem Acet hayatı ve biyografisini sizler için paylaşacağız.

PAYLAŞ
Meltem Acet kimdir?
  • 2
  • 6693
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Meltem Acet kimdir? Aslen Nereli? Kaç yaşında? Eşi kimdir?

Habertürk TV spikeri ve “Manşet” programı sunucusu kim? Meltem Acet kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Meltem Acet kiminle evli? Eşi kimdir? Doğum tarihi kaç? Kim kimdir bölümümüzde ünlü spiker Meltem Acet hayatı ve biyografisini sizler için paylaşacağız.

Meltem Acet hayatı ve biyografisi hakkında

Meltem Acet 24 Eylül 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Ted Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra Üniversite eğitimine yine Ankara’da Odtü Ekonomi Bölümünde devam etti. Başarıları ile bu bölüm 5. Olarak bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Ardından İngiltere ve Amerika’da da finans alanında çalıştı. Daha sonra Turkcell, Vodafone gibi kurumlarda çeşitli görevlerde çalışmalarını sürdürdü. Medya sektöründe FOX TV’de İrfan Değirmenci ile “Çalar Saat” programında ekonomi bölümünde yer alan isim oldu. Aynı zamanda Fox TV’de üst düzey yöneticilik yaptı. Stratejik planlama ve rating analiz bölümlerinde yer aldı. Hem ekran önünde hem de ekran arkasında yer aldı. Medya kariyeri boyunca A Haber’de “Z Raporu”,Teve2’de “Mola” Artı 1 TV’de Ekonomi Haber Müdürlüğü görevi sürdürdü. “Paranın Nabzı” ve “Sıradışı” isimli programları hazırlayıp sundu. Meltem Acet en  son TGRT Haber Ekonomi Müdürlüğü görevini yürütürken Habertürk ekranlarına transfer oldu. Günümüzde Habertürk hafta sonu ana haber bültenini ve gündüz kuşağında saat başı Manşet programını sunmaktadır. Güzel spiker Meltem Acet merhameti ve iyi kalpli olması ile de ünlü bir isimdir. Sahipsiz ve engelli sokak hayvanlarına vakit ayıran Meltem Acet evinde 10 yıldır görme engelli 3 kedinin bakımını gönüllü olarak üstlemiştir.

Meltem Acet boyu, kilosu burcu ne?

Meltem Acet boyu 1,68 cm kilosu 52 kg ve burcu Başak.

Meltem Acet kiminle evli? Çocuğu var mı?

Meltem Acet evli ve 12 yaşında 1 çocuk annesidir. Ancak çok kısa bir süe önce  14 yıllık eşi Onat Acet ile  “anlaşmalı” olarak boşandı. Mahkeme sonucunda Onat Acet’in Meltem Acet’e 6 milyon lira manevi tazminat ödemesine karar vermiştir. Ünlü spiker Meltem Acet boşandıktan sonra da eşinin soyadını yani  “Acet” soyadını kullanmaya devam edeceğini bildirmiştir.

Meltem Acet instagram hesabı

Meltem Acet instagram hesabı için tıklayın.

2 Comments

  1. bu kadar oku yaz sen kalk akp’li m.e.b. selçuk’a ciner ihale alacak diye cariyelik et! olacak iş mi? bu gece gene dalga tacizini artırırlar!

  2. tayip erdoğan’ın kaynanasıdır! 13 yaşındaki kızını tayip erdoğan’a nikahlamıştır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!