Onur Seyit Yaran kimdir?

Kimine göre bir model, kimine göre dizi oyuncusu. Ancak arka planda o bir sporcu. Üstelik 9 yılı aşkın futbolculuk kariyeri ve yanında Milli Satranç sporculuğu var. Oyunculuk deneyiminin henüz ilk olmasına karşın Onur Seyit Yaran izleyicisinden ve hedef kitlesinden tam not almış bir isimdir.

PAYLAŞ
Onur Seyit Yaran kimdir?
  • 1
  • 6419
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Onur Seyit Yaran kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kimine göre bir model, kimine göre dizi oyuncusu. Ancak arka planda o bir sporcu. Üstelik 9 yılı aşkın futbolculuk kariyeri ve yanında Milli Satranç sporculuğu var. Oyunculuk deneyiminin henüz ilk olmasına karşın Onur Seyit Yaran izleyicisinden ve hedef kitlesinden tam not almış bir isimdir. Kim kimdir bölümümüzde dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran’ın hayatına ilişkin detayları sizlerle buluşturacağız. Gerçek ve tam adı ile Onur Seyit Yaran’ın doğum tarihi 1996 ve bugün itibari ile 23 yaşındadır. Eğitim durumu Lisans olan yakışıklı model ve oyuncunun medeni halini merak edenler için kendisi bekardır. İşte merak edilen diğer tüm detaylar.

Onur Seyit Yaran hayatı ve biyografisi hakkında

Onur Seyit Yaran 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Sivaslı ve Ordulu bir ailede gözlerini açtı. Babası Ordulu ve annesi Sivaslı’dır. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Onur Seyit Yaran liseyi tamamladıktan sonra İstanbul’da Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümünü kazandı.  Medya, model ve oyunculuk kariyerinin temellerini 2016 yılında attı. 2016 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında 1’incilik ödülünü alan Onur Seyit Yaran fotomodellik yaparak medya kariyerine adım attı. Onur Seyit Yaran bilmeyenler için profesyonel futbol hayatı da bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 9 yıl boyunca lisanslı futbol oynamıştır. Sporla arası gayet iyi olan yakışıklı oyuncunu Galatasaraylıdır.  Profesyonel futbol oyunculuğunun yanında aynı zamanda Milli Satranç sporcusudur. İngilizce ve Almanca lisanı konusunda oldukça başarılı olan oyuncunun ilk dizi film projesi ve kameralarla ilk kez ekranda yer aldığı dizi film TRT ekranlarında yer alan Kalk Gidelim isimli yöresel Ege dizisidir.  

2018 yılında düzenlenen İstanbul Altınzambak Ödülleri’nde ödül alan isimler arasında yer alan Onur Seyit Yaran dizi film çalışmalarını sürdürmektedir.

Onur Seyit Yaran boyu, kilosu, burcu?

Onur Seyit Yaran boyu 1.87 cm ve kilosu 76 kg burcu ise doğum günü ve doğum tarihi bilinmediğinden yazılmamıştır.

Onur Seyit Yaran evli mi? Sevgilisi kimdir?

Onur Seyit Yaran eğitim hayatına ve oyunculuk kariyerine devam etmekte ve evli değildir. Onur Seyit Yaran sevgilisi 2019 yılında fotoğraflanmış ancak kim olduğu hakkında bir bilgi elde edilememiştir.

Onur Seyit Yaran instagram hesabı

Onur Seyit Yaran dizileri

  • 2017 – 2019 Kalk Gidelim  (Canberk Dal) TV Dizisi

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!