Sera Varol kimdir?

Sera Varol kimdir? Aslen nereli? Tik Tok Fenomeni Sera Varol sevgilisi kim? Boyu, kilosu ve burcu kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Sera Varol kimdir?
  • 3
  • 8373
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Sera Varol
Doğum tarihi: 1996
Doğum yeri:  İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo:  48 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Bilinmiyor
Medeni hali: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Sera Varol kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Sera Varol kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo ve hangi burç? Sevgilisi kim? Evli mi? Burnu estetikli mi? Dudaklarında dolgu var mı? Tik Tok ve Youtube üzerinden paylaştığı eğlenceli video içerikleri ile ünlenen Tik Tok fenomeni Sera Varol hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sera Varol hayatı ve biyografisi

Sera Varol Türk Tik Tok fenomenidir. Tik Tok eğlence platformu üzerinden paylaştığı eğlenceli videolarla tanınmaya başlandı. Sera Varol Semih Varol ile aynı karede paylaştıkları videolarla da oldukça ilgi odağı olmuştur.

Sera Varol 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Sosyal medya kanlarlı üzerinden paylaştığı video içeriklerle bir anda beğeni toplayan Sera Varol’un milyonlarca beğenisi ve bir o kadarda takipçisi bulunmaktadır. Hayranları onu büyük bir ilgi ile takip etmektedir.

Hedef kitlesini bir anda genişleten Sera Varol hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de sevgilisi olup olmadığıdır. Bunun yanında Sera Varol estetik oldu mu? Buru estetikli mi şeklinde sorularda en çok merak uyandıran konular arasında olmuştur.

İnstagram, Youtube ve Tik Tok üzerinden video ve resimlerle içerik paylaşan Sera Varol bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Diğer feonmenlerden ayrı olarak sosyal projelere de destek veren Sera Varol çocuk istismarı konusunda da sessiz kalmamıştır. İşte Sera Varol’u takip etmek ve videoları hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıda bulunan hesabına ulaşabilir ve takip edebilirsiniz.

Sera Varol Tik Tok

@catforcee

Çocuk istismarına sende dur de! Tepkini sende çek! sifirbirfilm #herkessussabizsusmak#sıfırbirsinemalarda

♬ orijinal ses – catforcee

Sera Varol resimleri

Sera Varol sevgilisi
Sera Varol yaş
Sera Varol tik tok
Sera Varol Semih Varol
Sera Varol kimdir
Sera Varol kim
Sera Varol kilo
Sera Varol kaç yaşında
Sera Varol boy
Sera Varol ailesi hakkında

3 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!