Cennet Mahallesi Pembe kimdir?

Cennet Mahallesi Pembe’nin evi, Pembe’nin kardeşi, rolüne sonuna kadar hakkını veren Pembe çekirdek sahneleri, kürk sahneleri, meşhur Pembe sözleri, replikleri, gülüşü, Pembe Yunus tatlı atışmaları, dizi yayında olduğu sürece Pembe capsleri akıllardan hiç silinmedi.

PAYLAŞ
Cennet Mahallesi Pembe kimdir?
  • 5
  • 4792
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Cennet Mahallesi Pembe evi

Cennet Mahallesi Pembe denince kuşkusuz akla ilk gelen isimlerden biriside rolü ile adeta özdeşleşen usta oyuncu Melek Baykal geliyor. Türk televizyonlarında 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Cennet Mahallesi dizisi konusu kadar oyuncuları ile de yıllarca hafızalardan silinmedi.

Cennet Mahallesi Pembe’nin evi, Pembe’nin kardeşi, rolüne sonuna kadar hakkını veren Pembe çekirdek sahneleri, kürk sahneleri, meşhur Pembe sözleri, replikleri, gülüşü, Pembe Yunus tatlı atışmaları, dizi yayında olduğu sürece Pembe capsleri akıllardan hiç silinmedi. Öyle ki Cennet Mahallesi Pembe okulda kaçıncı bölüm olduğu izleyiciler tarafından yüz binlerce kez izlendi. Peki, Cennet Mahallesi Pembe kimdir? Cennet Mahallesi Pembe şimdiki hali? Cennet mahallesi pembe kaç yaşında? Cennet Mahallesi dizisinin Pembe Erdağı yani Melek Baykal kim?

cennet mahallesi pembe çekirdek

Dizinin tekrar bölümleri yayında olduğu zamanlardan daha çok izlendi!

Cennet Mahallesi 2004 yılından itibaren izleyenlerini ekrana bağlayan başarılı dizi film yapımları arasında oldu. Baş rollerinde Melek Baykal, Zeki Alasya, Müjdat Gezen, Erol Günaydın, Özkan Uğur, Çağla Şıkel, Zihni Göktay, Ümit Yesin, Melih Çardak, Serhat Özcan, Alişan ve daha pek çok usta oyuncunun rol aldığı yapım yıllarca televizyon ekranlarında izlendi. Dizi filmin yayından kalkmasının ardından ilk istatistiklere göre Cennet Mahallesi dizisi yayınlandığı dönemlerden 3 katı daha fazlasını tekrar bölümleri ile tekrar tekrar izletti. Cennet Mahallesi dizisi 119 bölüm sürdü. Dizide, Pembe, Yunus, Ferhat, Sultan, Cennet Mahallesi Rüstem, komiser ve çocuk oyuncular hiç unutulmadı. Dizinin ilerleyen yıllarında bazı usta oyuncular aramızdan ayrıldı elbet. Bu da en üzücü tarafı olmuştur izleyiciler için.

Cennet Mahallesi konusu ve yapısı itibarı ile Türk toplumunun büyük bir kesimini aynı çatı altında toplamayı başarmış Türk yapımları arasında olmayı başarmıştır. Çekimleri İstanbul Balat’ta yapılan dizinin en meşhur mekanı ise kuşkusuz Cennet Mahallesi Pembenin evi olmuştur.

cennet mahallesi pembenin evi

Güldürmeyi beceren, eğlendirmeyi seven, ekranda herhangi bir şiddet barındırmayan sahneleri ile yediden yetmişe herkesin izlediği Cennet Mahallesi dizisi aradan yıllar geçmesine rağmen dizideki oyuncuların hayat verdiği karakterler hiç unutulmadı. Bu unutulmaz güçlü karakterlerden birisi de kuşkusuz Cennet Mahallesi Pembe olmuştur. Cennet Mahallesi Pembe çok özel bir karakter olmuştur. Kızı ile ayrı, gülüşü ve duruşu ile güldüren, hareketleri hal ve tavırları ile büyüleyen bir karakter olmuştur.

Bu karaktere hayat veren isim Melek Baykal Türk dizi ve sinema sektöründe daha önce Ferhunde Hanımlar, Hayat Bağları ve daha güçlü yapımlarda oynamasına karşın Cennet Mahallesi Pembe rolünden sıyrılamamıştır. Dizinin bitiminin hemen ardından Akasya Durağı ve akabinde televizyon ekranlarında gündüz kuşağı programı sunmasına rağmen Melek Baykal Türk izleyicisinin hafızasında derin bir iz bırakarak Cennet Mahallesi Pembe olmaya devam etmiştir.

cennet mahallesi pembenin kardeşi

Cennet Mahallesi Pembe kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor, son hali hakkında bilgi almak istiyorsanız o zaman Cennet Mahallesi Pembe Melek Baykal kimdir hayatı ve biyografisi, oynadığı diziler için tıklayınız.

5 Comments

  1. Cennet Mahallesi dizisi sayesinde yükselişe geçen televizyon kariyeri, Yozgat’ta bulunan Halil İnal Konağı’nda çekilen film projesi sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen başörtülü kadınlar hakkında instagram hesabı üzerinden yazdığı yorum yüzünden sekteye uğradı, birden ortadan kayboldu kadın. Çok tepki gördüğü için hiçbir televizyon projesine dahil edilmedi sanırım. Üzücü gerçekten…

  2. Sitede zaten bir tane daha melek Baykal kimdir haberi var. İkisini tek bir başlık altında toplayarak hem pembe hem de melek Baykal hakkında bilgiler verilebilirdi. Yazım yanlışları çok ve anlam bütünlüğünden kopuk cümleler var. Pembenin evi pembenin kardeşi rolü değil, direkt olarak pembe rolü olarak yazılmalı.

  3. Severek izlerdik çekirdek yediği sahneleri en çok hoşuma giden sahnesi “Köpekler ve Ferhat giremez” diye elinde afiş taşıdığı bölüm vardı hala aklıma geldikçe gülüyorum

  4. Pembe bence ferhatın korkulu rüyasıydı, dizide ud çalabilen, çiçek satan ve tek isteği kızını zengin bi koca ile evlendirmek ve en büyük düşmanı ex aşkı yunus olan cennet mahallesi karakteri bence gerçekten tam bir kız annesini yansıtmaktadır tabi biraz abartılımış bir tarzda. Her ne kadar kızı ve ferhata karşı çıksa türlü oyunlar yapsada muzipliği onu bize sevdirir duruma getirmişti.

  5. Bence Türk televizyon kanalların da gösterime girmiş en absürt ve rasyonel olmayan dizilerden biridir. Melek Baykal ın oynadığı pembe karakteri de daha önce görülmedik bir rol model, gerçekten yayın da olduğu dönemin en en ilgi çekici karakter biri idi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!