Şok bayilik veriyor mu? Şok bayilik alma fiyatı 2024?

Şok bayilik veriyor mu? Şok şartları, nasıl alınır? Şok bayilik alma fiyatı 2020? Tüm soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

PAYLAŞ
Şok bayilik veriyor mu? Şok bayilik alma fiyatı 2024?
  • 0
  • 3689
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Şok bayilik veriyor mu 2024, bayilik alma fiyatı, bayilik şartları 2024? Şok bayilik alma? Şok markete nasıl girilir? Şok marketler zincirinin sahibi kim? Şok market bayilik bedeli?

Şok bayilik veriyor mu? Şok marketler zincirinin bir halkası olmak kolay mı? Şok bayilik şartları ve fiyatları ne kadar? Son aylarda iş fikirleri arasında bireylerin aklına yatan en uygun ve karlı iş marketçilik. Ancak bir dükkan kiralayıp ürün temin etmek, tedarikçi bulmak ve müşterilerini memnun etmek kolay işler değildir. İşte bu yüzden market veya bayilik veren kurumsal firmalar yatırımcılar tarafından daha çok tercih ediliyor.

Türkiye’de marketçilik dendiğinde artık halkla özdeşleşen ve ucuz gıda ürünleri satan ilk 3 marketi biliyoruz artık. Şok marketler de bu 3 önemli markanın arasında yer alan güçlü bir market zinciridir. 1995 yılında yola çıkan ve sonradan Yıldız Holding tarafından satına alınan Şok marketleri başarı grafiğini arttırarak bugün ülkemizin tüm illerinde şubesi bulunmaktadır.

Şok bayilik veriyor mu?

Türkiye’de yaygın ve kaliteli ürünler sunan Şok bayilik veriyor mu? Yıldız Holding çatısı altında yer alan Şok Marketler Zinciri bayilik sistemi vermemektedir. Aslında Türkiye’de belli başlı birkaç market dışında bayilik sistemi veren market yoktur. Bunu temel nedenleri arasında da marka bilinirliği ve markayı başka ellerde imajını zedelememek gibi sebepler bulunmaktadır.

Şok şartları neler? Nasıl alınır?

Şok marketleri aldığı kararlar neticesinde Yıldız Holding bünyesine geçtikten sonra bayilik sistemini kaldırmıştır. Şartlar ne olursa olsun bayilik sistemi hakkında genel prensiplerden vazgeçilememektedir.

Şok bayilik alma fiyatı?

Şok bayilik alma fiyatı kurulduğu yıllarda günümüz endeksine bağlı olarak ortalama 900 bin TL bir bedelle şok bayiliği almak mümkündü. Ancak Şok Market Zinciri’nin Yıldız Holding’e geçmesi ile artık bu tutarın önemi kalmamıştır.

Şok bayilik sistemi yerine kiralık dükkanınızı devreye sokun!

Şok Marketlerden bayilik alamasanız da iş ortağı olabilirsiniz. Eğer sizin de kiralık dükkanız varsa Yıldız Holding gibi Ülker gibi dev markaların sahibi ile uzun vadede iş ortaklığı yürütebilirsiniz.

Aşağıda yer alan linke tıklayarak Şok Marketler Zinciri resmi web sitesinden formu doldurarak hemen iş ortaklığınızı başlatabilirsiniz.

Şok Marker kiralık dükkan formu için tıklayınız.

Şok Market Adres

  • Adres: Kısıklı Mahallesi Hanımseti Sokak No:35 B/1 Üsküdar/İSTANBUL
  • Tel: 0850 221 11 00
  • Müşteri İletişim Merkezi: 0212 576 33 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!