Sultan Arınır Kimdir?

PAYLAŞ
Sultan Arınır Kimdir?
  • 1
  • 2493
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sultan Arınır Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Sultan Arınır evlendi. Bu nedenle Sultan Arınır Buzbaş oldu. Bir dönem NTV ekranlarındayken Sultan Arınır evli mi? Sorusu hayli popülerdi. Peki, Sultan Arınır eşi kim? Sultan Arınır eşi Özgür Buzbaş kimdir? Sultan Arınır boyu kaç? İnstagram hesabına nasıl ulaşılır? Sultan Arınır CNN TÜRK ekranlarında Ana Haber spikeridir. İşte Sultan Arınır hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler.

Sultan Arınır Buzbaş 1987 senesinde Edirne’de dünyaya geldi. Öğrenim hayatına ilk olarak burada başladı. Üniversite için İstanbul’a geldi. Burada Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sosyoloji bölümünde eğitim gördü. Ayrıca Reuters’tan Making Television News eğitim aldı.

2013 senesinde NTV’de görev almaya başladı.  5 sene farklı projelerle beğeni kazandı ve ödüllere layık görüldü.  Özellikle de engellilerin başarı hikayeleri anlattığı “Yeter ki İste” adlı programda adından söz ettirdi. Bununla beraber NTV’de “Tekno Hayat” teknoloji programını sundu.

2018 senesinde tekrar CNN TÜRK ekran yüzü oldu. Gün içinde haber sunmaktadır. Bunun dışında eğitimci olarak da spikerlik ve sunuculuk dersleri vermektedir.

1 Yorum var

  1. özgür büzbaşla evlenmeden önce bir süre aynı kanalda çalıştığı ahmet hakan’la birliktelik yaşadılar. ayrıldıktan sonra sultan özgür’le yeni bir ilişkiye başladı ve sonu evlilikle bitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!