Zilan Duru Kimdir?

PAYLAŞ
Zilan Duru Kimdir?
  • 0
  • 2913
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Zilan Duru Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Zilan Duru sevgilisi kim? Zilan Duru evlendi mi? Filmleri, oynadığı diziler Acemi Cadı, Muhteşem Yüzyıl rolleri hangileri? Monica Belluci benzerliği ile de oldukça fazla dikkat çeken güzel oyuncunun hayatı ve biyografisi sizlerle.

Zilan Duru 1988 senesinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatına memleketi Diyarbakır’da başladı. Ortaokuldan sonra liseyi okumak için İzmir’e geldi.  Bu sırada Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Üniversite için Eskişehir’e geldi. Burada Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü tamamladı.

Zilan Duru boyu 1.68 cm kilosu 42 kg’dır.

Medya kariyeri 2002 yılının ortalarında başladı. Çeşitli ajanslar bünyesinde dergi ve katalog çekimlerinde yer aldı. Kariyer yolculuğunu yerel televizyon kanallarında sunuculuk yaparak sürdürdü. 2006 senesinde oyunculuğa adım attı. Aradan geçen 4 yıl sonrasında aynı kozmetik firmasının düzenlediği 2 güzellik yarışmasında 1. ve 2. Oldu. Bu yarışmalar “Avon Yüz Güzeli yarışmasında” 1. Oldu.  “Avon Güzeller Güzeli” yarışmasında da 2. Olmuştur.

2011 senesinde sinema filmi ile hayranlarına merhaba dedi.  Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde çekilen “Kir” (Qırej) filminin başrol oyuncusu oldu. Birçok televizyon dizisi ve TV Filmlerinde rol aldı. Pek çok sosyal içerikli projeye gönüllü olarak destek veren Zilan Duru Ahmet Kural ile magazin dünyasında gündem olmuştur.

Özel hayatında Oyuncu Mert Fırat ile sevgili oldukları yönünde haberler yer almıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!