Cem Öget kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, şarkıları?

PAYLAŞ
Cem Öget kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, şarkıları?
  • 0
  • 3528
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Cem Öget kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, evli mi, çocuğu var mı, babası, şarkıları? Cem Öget kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Cem Öget kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cem Öget müzisyendir. Aslen Adanalı’dır. Oyuncu Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy üç yıldır beraber olduğu Cem Öget ile 6 Eylül 2018 tarihinde evlendi. Cem Öget müzik evi bulunmaktadır.

Cem Öget hayatı ve biyografisi

Müzik kariyerini çok hızlı basamaklarla çıkan Cem Öget birbirinden değerli projelere yapmış olduğu müzik çalışmaları ile gündeme gelmektedir. Özellikle de bir internet projesi olan ve milyonlar tarafından izlenen Fi dizisini müziklerinin yanı sıra dizi ve sinema müzikleri ile büyük bir kitleye sahip olan Cem Öget başarı grafiğini günden güne yükselten önemli sanatçılar arasında yer almaya devam etmektedir.

Cem Öget orkestrası büyük projelere imza atmaktadır. Cem Öget Ufak Tefek Cinayetler bunun yanında yine Cem Öget fi müzikleri ile de oldukça popüler. Cem Öget şarkıları ise hem dizi hem de sinema filmlerinde sevilen şarkılar arasında.

Film ve dizi müzikleri ile isminden söz ettirmeyi başaran ve aynı zamanda Müzik Direktörü olan Cem Öget bugüne kadar “Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi” dizi ve sinema filmlerinin müziklerini yapmıştır. İstanbul’da yaşayan müzisyen Cem Öget aslen Adana’lıdır.

Son olarak magazin dünyasında yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy’un kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile evlenmişlerdir.

Cem Öget boy kilo ve hangi burç?

Cem Öget boyu 170 cm kilosu 60 kg ve burcu Kova.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!