2018 hayatını kaybeden ünlüler!

2018 hayatını kaybeden ünlüler! 2018’de kimleri kaybettik! İşte hayatını kaybeden ölen ünlülerin listesi.

PAYLAŞ
2018 hayatını kaybeden ünlüler!
  • 8
  • 3824
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

2018 yılında hayatını kaybeden ünlüler!

2018 yılında hayatını kaybeden sanatçılar kimler? Birbirinden ünlü simalar, çeşitli hastalıklar ve trafik kazaları sonucunda aramızdan ayrıldı. Aşağıda 2018 yılında ansızın hayatımızdan süzülüp giden ünlü sanatçıların listesini bulacaksınız.

2018 yılında hayatını kaybeden ünlüleri görünce siz de çok şaşıracaksınız. Onlar artık aramızda değil. Sizde aşağıdaki fotoğrafları bulunan ve aramızdan ayrılan sanatçılar hakkında, sanatları ve bıraktıkları anılara ilişkin yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Zeki Keskin
Yılmaz Onay
Yıldırım Öcek
Yaşar Gaga
Yaman Tüzcet
Yakup Yavru
Ümit Kayıhan
Ülkü Tamer
Uğur Kıvılcım
Turan Özdemir
Tuna Huş
Toron Karacaoğlu
Şişko Nuri lakaplı – Sıtkı Sezgin
Süreyya Küçük
Sevda Aydan
Oytun Şanal
Nuray Hafiftaş
Nur Subaşı
Münir Özkul
Mükerrem Kemertaş
Mustafa Mayadağ
Mehmet Uslu
Kemal İnci
Hasan Celal Güzel
Harun Kandemir
Hacı Kamil Adıgüzel
Galip Kayıhan
Ferdi Merter
Erdoğan Demirören
Ercüment Balakoğlu
Ercan Yazgan
Dursun Ali Sarıoğlu
Cemal Safi
Ayten Gülçınar
Ayşe Selen
Aydın Boysan
Arda Öziri
Aram Gülyüz
Ara Güler
Ali Teoman Germaner
Aliye Akkılıç

8 Comments

  1. Her biri ayrı bir değer, hepsi sanata ve hayata değerler kattı. Hayat yaşamak nefes almak ağlamak ve sevinmek için çok kısa.

  2. Sayfayı ziyaret etmeye karar verdiğimde kiminle karşılaşacağım konusunda bir fikrim yoktu. Ancak yine de içim buruk açtım. Geçen sene kaybettiğimiz büyük emekçiler arasında bir isim vardı ki onun aramızdan ayrıldığını nasıl gözden kaçırmış olduğuma şaşırdım. İnsanın en büyük gafleti kendini dünya hayatına kaptırmış olup, insani değerlerini unutması sanırım. Kendi adıma, sevdiğim bir insanı kaybettikten sonra unutmanın bir yolunu bilmiyorum ben. Onca yaşanmışlık, onca emekçiyi ard arda sıralanmış görünce, hayatı ertelememek gerektiğini bir kez daha anladım. Işıklarda uyuyun büyük ustalar

  3. Şairin dediği gibi
    “Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden,/Eteklerinde bir yığın yaprak/ Ve bakacaksın semaya ağlayarak. Nice hazan mevsiminde dökülen yapraklar gibi insanlar da aramızdan birer birer toprağa düştüler. Çünkü hazan vurmuş yaprakların sararıp toprağa düşmesi nasıl mukadderse insanların da öylece göçüp gitmesi mukadder oluyor. Her gün gazetelerde, televizyonlarda onlarca ölüm haberlerine denk geliyoruz. İçimiz biraz ürperiyor sonra da unutup dalıyoruz tekrar dünya işlerine. Fakat okuduğumuz ölüm haberi bir tanıdığımız kişininse o zaman çok daha farklı hissediyoruz. Hele hele çok sevilen bir sanatçı, televizyonlarda izlediğimiz bir oyuncuysa bu, öylece kala kalıyoruz. İşte o zaman ölümü tüm soğukluguyla hissediyoruz. Çok yakınımız ölmüş gibi gözlerimiz yuvasindan fırlıyor. Bu haberdeki ölen ünlülere bakınca da insanın hüznü kat kat artıyor. Nice zaman bizi rahatlatan, evimize konuk olan bu değerlerin yokluğu içimizi “cızz” diye yakıyor. Nur içinde yatın…

  4. Ara güler ve Münir özkul sanırım bu listede beni üzen en önemli iki isim mekânları cennet olsun . Ara gülerin fotoğraflarının o öldükten sonra da olsa değerlenip ilgi görmesi çok iyi bir şey . Münir özkul a zaten 7-70 herkes saygıyla bakıyor . Çok değerli isimler .

  5. Listedeki herkes bu ülkeye, bu ülke vatandaşına özellikle sanat adına çok büyük değerler katmış insanlardır. Nur içinde yatsınlar. Onları yaşatmak ise bundan sonra bizim vazifemizdir.

  6. Aldığım her ölüm haberinde biraz daha büyüdüğümü hissettim. Biraz daha fazla özledim çocukluğumu. Biraz daha kıymetini anladım kaybettiklerimizin.

  7. Siteyi ziyaret ettiğimde bu haber beni çok etkiledi. Eserleriyle ruhumuza dokunan, adeta bizden biri olan bu sanatçıları kaybetmenin üzüntüsünün yanında bize onların unutulmaz olduğunu hatırlatan bir haber olmuş. Ne demişti büyük usta Ara Güler: “Yaşam size verilmiş boş bir filmdir. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın.” Her karesini mükemmel bir şekilde dolduran eserleriyle içimizi ısıtan büyük ustalırı rahmetle anıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!