2019 hayatını kaybeden ünlüler!

2019 ölen sanatçılar kimler? Yakınlarda ölen sanatçılar hangileri? 2019’da ölen ünlüler ve 2019 yılında hayatını kaybeden ünlüleri sizler için bir araya getirdik.

PAYLAŞ
2019 hayatını kaybeden ünlüler!
  • 16
  • 7551
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

2019 yılında hayatını kaybeden ünlüler!

2019 ölen sanatçılar kimler? Yakınlarda ölen sanatçılar hangileri? 2019’da ölen ünlüler ve 2019 yılında hayatını kaybeden ünlüleri sizler için bir araya getirdik.

2019 yılında iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri bir bir aramızdan ayrılıp sonsuzluğa doğru yol aldılar. Hayatını kaybedenler arasında Türk Sinemasının usta oyuncuları, tiyatrocuları ve yazarları yer alırken, Türk müziğine emek veren değerli sanatçılarda var.

Sanat ve siyaset gündeminin önemli isimleri, futbol camiasının efsaneleşmiş isimleri de hayatını kaybeden kişiler arasında yerini aldı. 2019 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala geriye dönüp baktığımızda çok önemli şahsiyetleri kaybettik. İşte 2019 yılında aramızdan ayrılıp hayata veda eden o ünlü isimler.

Ercan Kont
Tunç Başaran
Hale Akınlı
Çetin Akcan
Çetin Akcan
Candan Sabuncu
Candan Sabuncu
İskender Evrenesoğlu
İskender Evrenesoğlu
Yaşar Büyükanıt
Yaşar Büyükanıt
Yıldız Kenter
Yıldız Kenter
Jale Birsel
Jale Birsel
Tufan Noyan
Tufan Noyan
Mümtaz Soysal
Mümtaz Soysal
Zafer Çika
Nutku Özdemir
Tarık Ünlüoğlu
Nuri Pakdil
Abdi Algül
Selahattin Özdemir
Selahattin Özdemir
Parkan Özturan
Parkan Özturan
Mevlüt Demiryay
Mevlüt Demiryay
Haldun Ergüvenç
Haldun Ergüvenç
Celil Öker
Celil Öker
Burhan İnce
Burhan İnce
Devran Çağlar
Yavuz Özkan
Yaşar Özel
Yalçın Menteş
Yalçın Gülhan
Ümit Yesin
Umur Bugay
Tuncer Cücenoğlu
Süleyman Turan
Selahattin Terlemez
Ozan Arif
Necati Er
Küçük İskender
Kemal Karpat
Kadir Mısıroğlu
Gülriz Sururi
Ferruh Bozbeyli
Eşref Kolçak
Ergün Uçucu
Erdoğan Sıcak
Enis Fosforoğlu
Dinçer Sümer
Dilber Ay
Dengir Mir Mehmet Fırat
Cengiz Sezici
Can Bartu
Beril Dedeoğlu
Aytaç Arman
Ayşen Gruda
Aykut Işıklar
Adem Yavuz Özata
Suna Akbel
Suna Akbel
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun
Nilay Ceylan
Nilay Ceylan
Nahit Duru
Nahit Duru
Mesrob Mutafyan
Mesrob Mutafyan
Mehmet Şevket Eygi
Mehmet Şevket Eygi
Kazım Arslan
Kazım Arslan
İbrahim Tapa
İbrahim Tapa
Hakan Yeşilyurt
Hakan Yeşilyurt
Ertuğrul Akbay
Ertuğrul Akbay
Cüneyt Cebenoyan
Cüneyt Cebenoyan
Ali İpek
Ali İpek
Ali Gürlü
Ali Gürlü

Duygu ve düşünceleriniz çok önemli. Sizce de aramızdan erken ayrılmadılar mı? Yorumlarınızı aşağıdaki kutucuğa yazabilirsiniz.

16 Comments

  1. Sinema ve dizileriyle hafızalara kazınan Tarık Ünlüoğlu,sevgi ve rahmetle anıyorum.

  2. Tiyatro oyunları, filmleri ve dizileriyle büyüdüğümüz bu güzel insanlar gerçekten aramızdan çok erken ayrıldılar. En son Tarık ÜNLÜOĞLU ile hüzünlenmiştim. Şimdi bu listeyi görünce kendimi daha kötü hissettim. Büyük ustaların mekanları cennet olsun. Umarım yeni nesil oyuncularda yetenekleri ile gelecek nesillere aynı duyguları yaşatabilirler.

  3. Her ölüm biraz erkendir, sinema ve dizi dünyasına adını altın harflerle yazmış ünlülerin ölümleri gerçekten çok üzücüydü, Allah hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun

  4. Türk sinema vs dizilerine yön veren, dizi, film ve müzikleriyle büyüdüğümüz güzide insanların aramızdan ayrılması gerçekten çok acı bir durum. Belkide bir daha böylesi yetenekli insanlar dünyaya gelmeyecekler ama arkalarında bıraktıkları şaheserler sayesinde unutulmayacaklar.

  5. hepsinide ayrı ayrı gönüllerimizde yer aldılar allah yakınlarına sabır versin nur icinde yatsınlar mekanları cennet olsun

  6. Bir çoğu çok sevdiğimiz ve bu ülkeye mal olan sanatçılar… Özellikle edebiyata aşık biri olarak Küçük İskender’in ölümü beni derinden etkilemişti. Hala, dün gibi. Katıldığı bir programda şöyle demişti:

    ” Ben ölünce ağlamasınlar. Bu dünyadan geçtiğim ve var olduğum için gülsünler, eğlensinler hatta dans edebilirler.”

    Hala bizlerlesin sevgili İskender…

  7. Tüm aramızdan ayrılan sanatçılarımıza rahmet diliyorum. Hepsi ülkemize katkılar sağlamış önemli sanatçılardı.
    Haber içeriği ile ilgili olarak 2 eleştirim olacak sizlere birincisi bu önemli sanatçılara öldü şeklinde hitap etmek yerine aramızdan ayrılan ya da vefat eden gibi kelime ve kelime grupları kullanılabilirdi. İkinci olarak ise fotoğraflar çok sayıda olması dolayısıyla yazı mobilde çok uzamış onun yerine kaydırmalı fotoğraflar kullanılabilirdi.
    Teşekkürler…

  8. Allah rahmet eylesin hepsine, her biri bu ülke için yitip giden birer değerdi. Ülke için kendilerince doğru olan şeyleri yapmaya gayret ettiler, birşeyler kattılar. Baktığınız yere göre kimi doğru, kimi ise yanlış olarak değerlendirildi. Ancak unutulmamalı ki her insan yeryüzünde bir yer kaplar ve sonsuzluğa uğurlandığında o yer bir daha asla dolmaz. Herşey için teşekkürler.

  9. Gülüşlerimiz , hüzünlerimiz hepsini paylaştığımız değerli insanlar.Allah rahmet eylesin hepsine.

  10. Yıllar ne kadar çabuk geçiyor ve ne kadar da hızlı terk ediyoruz bu dünyayı, yaşamımızın yaşarken kıymetini bilmeliyiz.

  11. Hepsi bugüne kadar Türkiye’ye büyük katkıları olmuş büyük, usta isimler…Arkalarında unutulmaz nice eserler bırakarak aramızdan ayrıldılar. Mekanları cennet olsun.Bütün sanatçılarımızı rahmet ve sevgiyle anıyorum.

  12. Bu fani Hayattan gelip geçerken kimileri gözde,kimileri de gönüllerde iz bırakır,gönüllerimizde iz bırakıp vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum..

  13. Çocukluğumuzun, gençliğimizin kahramanları birer birer bu fani dünyadan göçüp gitti yine…İnsan büyüdüğünü her zaman gördüğü yüzlerin; duyduğu seslerin artık kendisiyle olmadığını farkettiğinde anlarmış.

  14. “Ölümün ustası yoktur, onun gözünde herkes çıraktır” demiş montaigne.

    Dünyada yaptıkları ile ustalaşmış, sanat ustaları, emek ustaları ne yazık ki ölümün çırağı oldular. geride insanlara bıraktıkları onların izini taşıyan bir resim, bir şiir, bir rol, bir söz ile yitip gittiler. Ne olursa olsun insan geride bıraktıkları ile iyi hatırlanmak ister.

    “Yaşamak, ölüme hazırlanmaktır” Geride güzel izler bırakmak zor değil. İyi insan olmak zor değil.

  15. Aslında hepimiz bir gün öleceğiz ve toprak olacagız. Bunun icin ölümün erkeni veya geçi yok. Önemli olan unutmamaktır. Asıl unutulursa ölür insan.

  16. Sanki çocukluğumda her kayipla eksiliyor ,cocuklugumda ölüyor gibi hissediyorum.Bu guzel insanlar hayattayken sanki dünya daha güzel,daha yaşanılasiydi yada ben cocuk olfugundan dunyayi hep toz pembe goruyordum..Buyumek eksilmek bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!