Adalet Tatlı

İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Tatlı kimdir? İbrahim Tatlıses kaç evlilik yaptı? Kaç çocuğu var?

PAYLAŞ
Adalet Tatlı
  • 0
  • 4447
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Adalet Tatlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Adalet Tatlı İbrahim Tatlıses’in ilk nikahlı eşidir. Gerçek adı Adalet Sara. Şanlıurfa’da doğdu. İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Tatlı ile evliliklerinden Ahmet Tatlıses, Gülden Tatlı ve Gülşen Tatlı dünyaya gelmiştir.  Adalet Tatlı eski eşi İbrahim Tatlıses’ten sonra ayrıldıktan sonra kara çarşafa girdi ve dine yöneldi.

Adalet Tatlı hayatı ve biyografisi

Adalet Tatlı Şanlıurfa da dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses ile evlendi. Bu evliliklerinden 3 çocukları dünyaya geldi. Bu çocukların adları ise Ahmet Tatlıses, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı oldu.

İbrahim Tatlıses İstanbul’a gelip şöhret olduktan sonra ilk olarak Perihan Savaş ile evlendi. Bu evliliklerinden Melek Zübeyde Tatlı dünyaya geldi. Ardından Derya Tuna ile evlendi ve bu evliliklerinden İdo Tatlıses dünyaya geldi. Ancak bu evlilik de kısa sürdü. İbrahim Tatlıses bu kez Hülya Avşar ile birliktelik yaşamaya başladı. İbrahim Tatlıses bu birlikteliğin ardından Asena ile adı anılmaya başladı. İbrahim Tatlıses bir sonraki durakta Ayşegül Yıldız ile birlikte oldu. Aynı zamanda yıllar sonra ortaya çıkan Işıl Çıtak’tan bir kızı olduğu ortaya çıktı (Dilan Çıtak)

Adalet Tatlı boy kilo ve hangi burç?

Adalet Tatlı boy kilo burcu bilinmemektedir.

İbrahim Tatlıses eşleri

Adalet Sara, Perihan Savaş, Derya Tuna, Işıl Çıtak, Ayşegül Yıldız.  İbrahim Tatlıses’in Işıl Çıtak ile evliliği nikahı yoktur.

İbrahim Tatlıses çocukları Dilan Çıtak, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş, Ahmet Tatlıses, Elif Ada Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!