BİM ıslak mendil fiyatı güncel 2024?

BİM ıslak mendil fiyatı güncel 2022: Bim’de ıslak mendil fiyatları ne kadar? Bim’deki 3 lü ıslak mendil ne kadar? Mendiva ıslak mendil ne kadar? Bim Family ıslak mendil fiyat 2022? Bebekler hangi ıslak mendil kullanılmalı? BİM ıslak mendil yorumları? Tüm detaylar haberimizde…

PAYLAŞ
BİM ıslak mendil fiyatı güncel 2024?
  • 0
  • 831
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

BİM ıslak mendil fiyatı güncel 2024: Bim’de ıslak mendil fiyatları ne kadar? Bim’deki 3 lü ıslak mendil ne kadar? Mendiva ıslak mendil ne kadar? Bim Family ıslak mendil fiyat 2023? Bebekler hangi ıslak mendil kullanılmalı? BİM ıslak mendil yorumları? Tüm detaylar haberimizde…

BİM ıslak mendil kaç lira?

BİM ıslak mendil kaç lira oldu diye araştıran tüketicilerimiz için güncel BİM ıslak mendil fiyatları aşağıda yer almaktadır. Zincir marketlerde satılan ıslak mendil fiyatlarının yanı sıra kullanımı ve cilde sağlığı da önem teşkil emektedir.  Bilindiği üzere ıslak mendil; üzerine losyon sürülen dokunmamış bir kumaştan oluşur. Islak mendil kullanımı diğer kağıt havlu ve peçetelere nazaran oldukça faydalıdır. Özellikle tüm dünyada salgın hastalıkların ortaya çıkmasının ardından ıslak mendile duyulan ihtiyaç da kat kat  artmaya başlamıştır.

Bugün piyasada satılan ıslak mendiller normal bir sabundan daha yoğun bir temizleme etkisine sahiptir. Birçok ıslak mendil paraben içerir. Mendillerin dayanıklılığını arttırırlar, ancak aynı zamanda insan hormon dengesi, sinirler veya bezler üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Bu nedenle ıslak mendil seçerken paraben içerip içermediğini kontrol ediniz.  Islak mendillerin üzerindeki losyon, sürfaktanlar yardımıyla karıştırılarak tutulan farklı maddelerden oluşur. Sürfaktanlar temizliğe yardımcı olur, ancak cildin sağlıklı pH değerini de değiştirerek cildin doğal koruyucu tabakasına ve mukoza zarlarına zarar verebilirler. İçerdiği kokular, alkol, alerjileri tetikleyebilir veya cildi önemsemek yerine ciddi şekilde tahriş edebilir. BİM ıslak mendil fiyatı ve kullanıcı yorumlarına da hep birlikte göz atalım.

BİM ıslak mendil yorumları?

BİM ıslak mendil yorumları: Islak mendiller kişisel hijyeni kolaylaştırır. Küçük, kullanışlı ve her yerde kullanılabilir. Islak mendiller mutfak, banyo ve hareket halindeyken çok yönlüdür.  Son yıllarda ıslak mendil tüketimi giderek arttı. Islak mendil sadece bebeğin altını temizlemek için kullanılmaz. Islak mendil dendiğine akla ilk bebekler, ardından makyaj temizleme malzemesi, el ve yüz hijyeni gibi durumlar akla gelir. Islak mendillerin büyük bir kısmı termal olarak bağlanmış plastik liflerden oluşur. Bebek ıslak mendilleri gibi bu tür ıslak mendiller yırtılmaya karşı çok dayanıklıdır.

İlk kez ebeveyn olduğumuzda, çocuklarımızı nasıl yetiştirmek istediğimiz ve onlar için hangi ürünleri kullanıp kullanmayacağımız konusunda hepimizin birçok fikri vardır. Bebek bezi değiştirirken bebek bezleri kullanmak, başlangıçta bebeğimizin poposunu temizlemenin ideal ve nazik bir yolu gibi geliyor. Bununla birlikte, çoğumuz ıslak mendillerin daha basit ve daha kullanışlı bir çözüm olduğunu çabucak buluyoruz. Islak mendiller işe yarar ve çocuğunuzun hassas cildi için güvenli bir alternatiftir (tabii doğru olanı alırsanız).

BİM ıslak mendil fiyatı 2023 yılında diğer zincir marketlere nazaran ve muadili hatta üst segmentte yer alan ıslak mendil markalarına nazaran pek çok kullanıcının olumlu yorumunu almıştır. BİM ıslak mendil fiyatı kadar içeriği ile de oldukça dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır.

BİM ıslak mendil markalarının hepsinde;

  • BİM ıslak mendillerinde pH dengelidir,
  • Kendi alt markası olan ıslak mendiller tamamen alkolsüzdür,
  • BİM ıslak mendil markalarının hepsi paraben içermez,

BİM ıslak mendil fiyatı 2024?

BİM ıslak mendil fiyatı 2024 aşağıda yer almaktadır.

3’lü Cep Boy Ivory ıslak mendil fiyatı: 10.50 TL
100’lü Family ıslak mendil fiyatı: 26 TL
180’li Jenny Willy ıslak menedil fiyatı: 29 TL
BİM EKİM 2024 ETİKET FİYATLARIDIR

BİM ıslak mendil fiyatları 2024 indirimlerini takip etmek için tıklayabilirsiniz.

Senetle telefon almak ister misiniz?

Yıllar geçtikçe, ıslak mendiller, kolaylıkları ve hijyenik kullanımları nedeniyle ebeveynler arasında giderek daha popüler hale geldi. Islak mendillerin bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri, gerçekten kullanışlı olmalarıdır. Özellikle küçük çocuklu ailelerin zamanının sık sık sorun olduğu modern günlük yaşamda. Hemen hemen her şey için ıslak mendil kullanabilirsiniz. Çoğu bebek mendili çocukların hassas cildi için tasarlanmış olsa da yine de cilt dostu olanları kullandığınızdan emin olmalısınız.

Hareket halindeyken cebinizde ıslak mendil olması da iyidir. Tüm halka açık yerlerde yakınlarda tuvalet veya akan su yoktur. Sahili, parkı veya oyun alanını düşünün. Çocuğunuzun ellerini neye sokacağını veya gururla size sümüksü bir salyangoz mu yoksa lezzetli bir çamurlu kek mi getireceğini asla bilemezsiniz. Bu durumlarda, ıslak mendiller, çocuğunuzun ellerindeki kiri en azından bir şeyler atıştırmadan önce almak için gizli silahınız olabilir.

Islak mendilin ebeveynler için vazgeçilmez olduğu kanıtlanan yerlerden biri de arabanın içidir. Birden fazla çocuğunuz varsa, arabada ıslak mendil bulundurmanız garantidir. Arabadaki ıslak mendiller ile hemen hemen her olası duruma hazırlıklı olursunuz. Bazı çocuklar arabaya binmeyi sever, ancak uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız, yine de yanınıza atıştırmalıklar ve su almanız gerekir ve bu hızla yapışkan bir duruma dönüşebilir.

Bebek mendilleri birçok aile için günlük yaşamın önemli bir parçası haline geldi. Uygulama alanları zamanla genişlemiş ve değişen tüketici ihtiyaçlarına uyum sağlamıştır. Buna cilt uyumluluğu açısından dikkate değer gelişmeler eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!